Суд оштрафував аспіранта з Харківщини за спробу виїхати через «Ягодин» з підробними документами

Суд оштрафував аспіранта з Харківщини за спробу виїхати через «Ягодин» з підробними документами

Аспіранта Харківського національного університету радіотехніки затримали у пункті пропуску "Ягодин" із підробними документами. За це суд на Волині присудив йому 17,8 тис. грн штрафу

Про це йдеться у вироку суду, передає "Еспресо.Захід"

У Любомльському районному суді оголосили вирок аспіранту Харківського національного університету радіотехніки, якого затримали у пункті пропуску "Ягодин" із підробними документами.

Деталі справи

За даними слідства, в серпні 2023 аспірант їхав автобусом за кордон та під час перевірки документів у пункті пропуску "Ягодин" надав прикордонникам підроблені: свідоцтва про шлюб, пенсійне посвідчення і довідку про перебування на консульському обліку, видану у Гамбурзі. Під час поглибленої перевірки документів виявилося, що вони не відповідають зразкам і надруковані на струменевому принтері.

Як з'ясувалося, документи чоловік замовив у інтернеті і заплатив за них 5700 доларів. Та вже під час судового засідання він відмовився від попередніх показів і наполягав, що підробив свідоцтва і посвідчення сам.

За скоєне обвинувачений має сплатити штраф у розмірі 17 850 гривень. Вирок може бути оскаржений в апеляційному порядку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні загинули волиняни Олексій Хоміч та Олексій Стахорський
Наступна новина Рідним загиблого Героя з Волині вручили його посмертну нагороду
Останні новини
Схожі новини