Суддю з Луцька запросили на навчання в Японію

Суддю з Луцька запросили на навчання в Японію

Луцького суддю запросили на навчальні курси до Японії. 

Про це повідомляє прес-служба Апеляційного суду Волинської області. 

Суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області Ігор Ясельський став переможцем у конкурсному відборі Японського агентства міжнародного співробітництва (JICA) учасників навчального курсу «Кримінальна юстиція (досудове розслідування. Обвинувачення, судовий розгляд та міжнародна співпраця)».

Міжнародний навчальний курс «Практики кримінального судочинства у боротьбі із незаконним обігом наркотичних засобів» проходитиме з 6 травня по 15 червня 2018 року в Японії.

За результатами конкурсу від України запрошено лише двох осіб, один з них – суддя Луцького міськрайонного суду Ігор Ясельський.

«Ми пишається, що саме суддя Волині буде представляти суддівську спільноту України в Японії. Приємно відмітити, що суддя Ясельський розпочинав свою діяльність у судочинстві помічником судді Апеляційного суду Волинської області», – зазначають у прес-службі. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Укрзалізниця» хоче обладнати пасажирські потяги відеоспостереженням
Наступна новина Національний корпус затримав у Києві бразильського терориста
Останні новини
Схожі новини