Судили росіянина, який збував наркотики на Волині

Судили росіянина, який збував наркотики на Волині

На Волині раніше судимий за крадіжку та наркозлочини уродженець росії не захотів припинити злочинний бізнес і знову взявся старе.

Цього разу молодика, якого спіймали на торгівлі наркотичними засобами, Володимир-Волинський міський суд відправив за ґрати на понад 4 роки, пишуть Волинські новини

У матеріалах справи вказується, що 24 травня 2023 року Денис П. у Києві, перебуваючи в ТОВ «Центр лікування залежності» на програмі замісної підтримувальної терапії для хворих з наркотичною залежністю, придбав наркотичний засіб бупренорфін, обіг якого обмежено. Повернувшись додому, чоловік у червні продав порошкоподібну речовину за 200 гривень.

Вже 27 червня, перебуваючи у тому ж лікувальному центрі, Денис П. знову придбав наркотичний засіб. І в липні вдома за 200 гривень продав його.

Через два тижні він знову «закупився»: цього разу, крім порошку, придбав ще й 43 таблетки із вмістом бупренорфіну.

Порошкоподібну речовину чоловік встиг продати, а далі його наркотичний бізнес накрили правоохоронці. Під час обшуку у помешканні чоловіка поліцейські і вилучили таблетки з умістом бупренорфіну.

Про молодика відомо, що він – безробітний одружений, був раніше судимий за крадіжку та торгівлю наркотиками, є уродженцем рф.

Під час досудового розслідування між прокурором та обвинуваченим була укладена угода про визнання вини.

Суд затвердив угоду та призначив Денису П. чотири роки та три місяці позбавлення волі із конфіскацією усього майна.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі на Волині в пожежі обпікся підліток
Наступна новина Діти загиблих волинських Героїв поїхали на оздоровлення до Болгарії
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні