Судитимуть браконьєрів, які незаконно вбили на Любешівщині двох лосів

Судитимуть браконьєрів, які незаконно вбили на Любешівщині двох лосів
Фото ілюстративне

На Волині судитимуть браконьєрів, які вбили двох лосів на території Національного природного парку «Прип’ять-Стохід».

Про це IA ZIK повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.

Правоохоронці скерували до суду обвинувальний акт про вчинене п’ятьма мешканцями Любешівського району незаконного полювання на територіях природно-заповідного фонду.

Чоловіки, перебуваючи з мисливськими собаками на території Національного природного парку «Прип’ять-Стохід» поблизу урочища «Бучинська дача» у Любешівському районі Волинської області, здійснили незаконний відстріл двох лосів.

Згодом мисливців, які розчленували убитих тварин та завантажили незаконно добуту продукцію полювання в джип, виявили лісівники.

Унаслідок протиправних дій зловмисників користувачу мисливських угідь – Любешівській районній громадській організації Українського товариства мисливців та рибалок заподіяно шкоду на загальну суму 80 тисяч гривень.

Усіх учасників незаконного полювання обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 248 КК України про незаконне полювання.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поруйнована вежа луцького замку у 1963 році. ЗГАДАТИ ВСЕ
Наступна новина Депутата Луцькради Ткачука посадили під домашній арешт
Останні новини
Схожі новини