Судитимуть волинян, які привезли в Україну психотропів на 2 мільйони гривень

Судитимуть волинян, які привезли в Україну психотропів на 2 мільйони гривень
Фото: Ракурс

На Рівненщині судитимуть двох волинян, які були учасниками злочинної групи, що перевозила наркотики. 

Злочинне угрупування складося з трьох людей – жителя Черкаської області та двох волинян, – пише прес-служба прокуратури Рівненської області. 

Спільники налагодили канал систематичного незаконного переправлення з-за кордону прекурсорів, обіг яких в Україні обмежено. У злочинній схемі було розподілено чітку роль кожного учасника угруповання.

Останні, згідно із розподілом функцій, незаконно купували медичні пігулки із вмістом псевдоефедрину на території Республіки Польща, переправляли їх в Україну поза митним контролем, зберігали з метою збуту, підшуковували потенційних покупців, а також вживали заходи маскування протиправних операцій. 

За увесь період протиправної діяльності організованої злочинної групи її учасники перемістили з-за кордону майже 200 тисяч псевдоефедриновмісних пігулок загальною вартістю близько 2 млн гривень.

Обвинувальний акт по суті розглядатиме Рівненський міський, який визначить покарання для обвинувачених.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку патрульні зупинили авто з фальшивими документами. ФОТО
Наступна новина Володимир Зеленський подав документи до ЦВК у свій день народження
Останні новини
Схожі новини