Судитимуть волинянку, яка продавала таблетки з умістом наркотика

Судитимуть волинянку, яка продавала таблетки з умістом наркотика

Прокурори Нововолинського відділу Володимирської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення 47-річною жителькою Нововолинська неодноразового незаконного придбання, зберігання з метою збуту й збуту наркотичних засобів.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині. 

Упродовж жовтня-листопада 2022 року правоохоронці задокументували факти збуту нею охочим таблеток з умістом метадону. Заборонені ліки працівники поліції знайшли і вилучили і в оселі обвинуваченої під час санкціонованого судом обшуку у грудні 2022 року.

На розгляді суду перебуває ще два обвинувальних акти у кримінальних провадженнях про вчинення жінкою злочинів, пов'язаних із незаконним обігом наркотичних засобів.

Слово – за судом.

Санкцією ч. 2 ст. 307 КК України за неодноразове незаконне придбання, зберігання з метою збуту й збут наркотичних засобів передбачено покарання від 6 до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині камери зафіксували, як браконьєри застрелили самця козулі. ФОТО
Наступна новина На Волині молодик вкрав авто і підпалив. ФОТО
Останні новини
Схожі новини