«Такі ситуації згуртовують нас». Мама юнака, якого шукали всім Нововолинськом, подякувала людям

«Такі ситуації згуртовують нас». Мама юнака, якого шукали всім Нововолинськом, подякувала людям

Мама 19-річного Олексія з Нововолинська Любов Вавдічик написала подяку усім, хто долучився до пошуків її сина 23 березня.

Про це стало відомо з її допису у фейсбуці 24 березня.

«Щиро дякую громаді Нововолинська за небайдужість і допомогу у розшуку Олексія!!!

Люди, ви неймовірні!

Для мене було неочікувано, що стільки знайомих і незнайомих мені людей надало свою допомогу, підняли все місто на ноги і колеса. Об'їздили всі можливі локації навіть поза межі навколишніх сіл.

Такі ситуації, хоч і стресові та неадекватні, об'єднують і згуртовують нас воєдино та доводить, що разом ми сила!

Велика подяка меру Борису Карпусу нашого міста, який особисто тримав ситуацію на контролі і їздив з нами до моменту визначення місцезнаходження Альоші і доставки його додому.

Для тих же, хто будував свої версії про причини такого вчинку і хто в тому винен, бажаю ніколи не стикатись з такими проблемами.

Ми всі були молодими і робили помилки. А дитина з інвалідністю переживала великі стреси не тільки особисті юнацькі, але й тавро "інвалід", яким часто спекулюють і дорікають, від часів навчання в школі до воєнкомату і т. д. Це все накрутилось великим сніжним комом на вразливу психіку.

Для Альоші також було неочікувано, що стільки людей піде на його пошуки. Люди телефонували з інших міст України і інших країн, бо його, як і мене, знають тисячі людей. Це дало розуміння йому, що він не зайвий у цьому світі і все-таки чогось вартує.

Я не в силі відмітити і подякувати особисто кожному хто допомагав і тримав руку на пульсі. Але я всім вам вдячна від серця і більше за те, що ви були поруч!

Люблю вас!

Хай Всесвіт дарує вам добра і любові», – написала мама.

Нагадаємо, хлопець зник 23 березня. Люди дуже швидко організувалися на пошуки Олексія. Долучився навіть міський голова Борис Карпус.

Пізно ввечері Олексія знайшли.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькраді створили комісію, яка займатиметься перейменуванням вулиць. Хто до неї увійшов
Наступна новина У Луцьку на зупинці встановили перше інформаційне табло
Останні новини
Схожі новини