Такої кількості хворих ще не було за весь час пандемії: ситуація у ковідному шпиталі в Боголюбах

Такої кількості хворих ще не було за весь час пандемії: ситуація у ковідному шпиталі в Боголюбах
Фото ілюстративне

Станом на 28 жовтня в інфекційному шпиталі, що в Боголюбах, перебуває 189 людей. З них під високими потоками кисню – 148. Загалом же, за минулу добу в госпіталі використали більш як 4,7 тонн кисню. 

Про це на своїй сторінці повідомив журналіст Андрій Гнатюк

«Ще такої кількості хворих не було за весь час коронавірусу. У реанімації шпилю перебуває 11 хворих, з яких четверо стабільно важких. Загалом з усіх госпіталізованих 51 важкий хворий і з них 6 в критичному стані. І один вакцинований двома дозами. Поступило за минулу добу 19, виписали 14-х», – йдеться у дописі.

Залишилося у медзакладі понад 17, 5 тонн. Наступне заправлення бочок очікують у суботу.

За жовтень прикордонники в пункті пропуску «Ягодин» виявили 24 підробні ковідсертифікати. У них неправильно вказані вакцини, заклади, де нібито вакцинувався власник документа, багато граматичних і пунктуаційних помилок, які в сертифікаті вакцинації бути не можуть. Якщо виникають сумніви, то телефонують у заклад, указаний в документі. Усього з 5 серпня в пунктах пропуску «Ягодин» і «Устилуг» вартові Волинського 6 прикордонного загону вилучили більше 100 підроблених паспортів про вакцинацію.

Чиати також: Ще 7 областей в Україні переходять в «червону» зону. Їх тепер 15


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині виявили 587 нових хворих на коронавірус. У яких громадах
Наступна новина Цього року «Волиньгаз» локалізували понад 6 тисяч небезпечних ситуацій у будинках
Останні новини
Схожі новини