«Талант дітей помітний на уроках», - як у луцькій школі нагороджували переможців олімпіад

«Талант дітей помітний на уроках», - як у луцькій школі нагороджували переможців олімпіад

У Луцьку в школі № 5 відбулось свято Переможця, на якому відзначили учнів, які зайняли призові місця в олімпіадах різних рівнів.

У п’ятницю, 27 квітня, грамоти вручили 37 найталановитішим учням, які своїми здобутками примножують славу рідної школи.

«Я «взяла» перше місце у міському етапі Всеукраїнської олімпіади з російської мови та літератури. Вперше вирішила спробувати свої сили в олімпіаді, готувалася до неї практично три місяці. Страшно мені точно не було. Вважаю, що цей досвід був корисним», – зазначила десятикласниця Єлизавета Пупченко.

Переможниця міської олімпіади з російської мови та літератури Єлизавета Пупченко

Деякі школярі встигли взяти участь не в одній, а кількох олімпіадах. Дев’ятикласник Андрій Разумовський розповів, як готувався до фізики, інформатики та географії.

«Це було дуже важко. На тиждень я звільнився від школи і ходив на заняття до вчителів. Ось, наприклад, до географії готувався десь місяць. Не вперше беру участь в олімпіадах», – каже Андрій.

Учасник олімпіад Андрій Разумовський

Із предметів, які йому найбільше подобаються в школі, хлопець виділяє фізику та математику. Це ж підмітив і його батько.

«Навчається він повністю самостійно, ніяких підказок від батьків не просить. Предмети, які йому подобаються, теж обирав сам. У п’ятій школі Андрій навчається лише два роки, але тут його помітила вчителька географії і ось в минулому році вже були результати – зайняв третє місце. В нашій сім’ї всі більше «хиляться» до математичного напрямку, думаю, це все передалося і моєму синові», – з гордістю розповів про успіхи сина В’ячеслав Разумовський.

Андрій Разумовський із батьком В’ячеславом 

Керівник Андрієвого класу Катерина Михайлюк поділилася, що до географії вона готує діток вже 5 років.

«Талант дітей помітний на уроках. Але вважаю, що кожну дитину можна підготувати, якщо знайти до неї підхід та змотивувати. Наприклад, одна з моїх учениць вже здає ЗНО з географії на 190 балів, не готуючись.

Досвід з олімпіад 100% допоможе потім в університеті. Коли мої учні після кількох років занять знають краще географію за мене, то це найкращий показник. Ні грамоти, ні подяки з цим не зрівняються», – підсумовує класна керівничка.

До слова, на святі нагороджували не лише школярів, а й вчителів, які з ними займалися. 

Катерина Михайлюк зі своєю ученицею

У стінах школи присутніх вітали не лише грамотами, а й музичними та танцювальними творами.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За 2017 рік у Києві збудували понад 40 тисяч квартир
Наступна новина В Америці будуть укладати шлюби на блокчейні
Останні новини
Схожі новини