Танці під російський реп на тлі портретів Героїв. Скандал на Рівненщині

Танці під російський реп на тлі портретів Героїв. Скандал на Рівненщині

У місті Сарни на Рівненщині дівчина танцювала під російську музику на фоні портретів загиблих воїнів

Про це написала поліція області.

З відео видно, що дівчина танцює під російський реп із лайкою. Позаду – майорять синьо-жовті прапори, а на портретах – ті, що віддали життя за Україну. 

 

Під час моніторингу соціальних мереж поліцейські виявили відео: жінка, перебуваючи на центральній площі райцентру, де встановлені портрети загиблих Героїв, демонструвала непристойні жести під музичний супровід мовою держави-агресора, – йдеться на сайті поліції.

Поліцейські офіцери громади спільно із співробітниками Управління Служби безпеки України встановили та розшукали порушницю. Нею виявилася 23-річна сарненчанка. У скоєному вона зізнається, шкодує про вчинене та просить вибачення у родичів полеглих захисників.

Патрульні поліцейські склали на жительку Сарн адмінпротокол за ст.173 КУпАП (дрібне хуліганство).

Також в поліції уточнили, що 23-річна сарненчанка і раніше потрапляла в поле зору правоохоронців, оскільки неодноразово покидала місце проживання, залишаючи своїх двох малолітніх дітей на бабусю.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські піротехніки їдуть розміновувати Донеччину
Наступна новина Як замовити переїзд офісу та зекономити бюджет компанії?
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні