Як замовити переїзд офісу та зекономити бюджет компанії?

Як замовити переїзд офісу та зекономити бюджет компанії?

Переїзд офісу (https://inka-trans.ua/ofisnyi-pereyizd-kyiv/) – це складний і трудомісткий процес, що вимагає ретельного планування і професійного підходу. Крім організаційних питань, одним із головних завдань під час переїзду є оптимізація витрат і економія бюджету компанії.

За даними дослідження Міжнародної асоціації професійних переїздів (IAM), середня вартість офісного переїзду у 2019 році склала $1,500 за співробітника. При цьому в загальну суму входять не тільки послуги з транспортування меблів і обладнання, а й простій у роботі, витрати на пакувальні матеріали, монтаж/демонтаж, прибирання та інше.

Де і як шукати компанію для послуг з переїзду офісу?

Під час пошуку мувінгових компаній враховуйте такі важливі моменти:

  • Рекомендації колег і знайомих будуть одним із найнадійніших варіантів пошуку компанії. Вони можуть поділитися контактами перевірених фірм і дати корисні поради.
  • Сьогодні більшість транспортних компаній мають власні сайти з детальною інформацією про послуги та ціни. Пошукайте в Google за запитами «переїзд офісу», «офісний переїзд під ключ» тощо. Наприклад, у Києві одна з перших служб вантажного таксі, що випадає в пошуку - https://inka-trans.ua/vantazhne-taksi-kyiv/.
  • Звертайте увагу на оголошення в ділових журналах, газетах, на рекламних щитах і розтяжках. Солідні компанії часто використовують такі традиційні види просування.
  • На тематичних виставках і конференціях можна особисто поспілкуватися з представниками компаній, отримати консультації, порівняти пропозиції та навіть домовитися про знижки.
  • Під час вибору потенційного підрядника обов'язково вивчіть його документи (свідоцтво про реєстрацію, ліцензії, сертифікати), уточніть деталі послуг і гарантій. Дізнайтеся, чи є у компанії свій автопарк, штатні вантажники, пакувальники, монтажники.

Як оптимізувати витрати на час переїзду?

  1. Розпишіть по днях усі етапи, від пакування до розміщення меблів. Це дасть змогу уникнути часових втрат, простоїв у роботі та додаткової оплати підрядникам.
  2.  Переїзд – чудовий привід позбутися непотрібного і застарілого обладнання, меблів, документів. Складіть повний список усіх предметів, розсортуйте їх на потрібні, на продаж/утилізацію і під питанням.
  3.  Коробки, скотч, повітряно-бульбашкова плівка, стретч - усе це обійдеться набагато дешевше під час купівлі великою партією, ніж у роздріб. Заздалегідь прорахуйте потрібну кількість і замовте у перевірених постачальників. Деякі транспортні компанії надають упаковку за зниженими цінами або зовсім безкоштовно при замовленні їхніх послуг.
  4. Доручіть колективу самостійно розібрати та промаркувати свої робочі місця – папки, канцелярію, особисті речі. Це заощадить час і гроші на професійних пакувальників. А для підтримки позитивного настрою влаштуйте день піци або корпоративний виїзд на природу після переїзду.
  5. Заздалегідь сплануйте перенесення серверів, баз даних, комп'ютерів і телефонії. Це дасть змогу мінімізувати простої та збої в роботі.
  6. Шикарний ремонт, дизайнерські меблі та артоб'єкти - це приємно, але не завжди рентабельно. На початковому етапі можна обійтися мінімально необхідним функціоналом, а декор і поліпшення додавати поступово.

Реклама.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Танці під російський реп на тлі портретів Героїв. Скандал на Рівненщині
Наступна новина Rare Paris: чому варто обрати цю марку для догляду за шкірою?
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні