Тарас Яковлев може стати першим заступником Ковельського міського голови, – ЗМІ

Тарас Яковлев може стати першим заступником Ковельського міського голови, – ЗМІ
Тарас Яковлев

Колишній голова Луцької райдержадміністрації Тарас Яковлев може зайняти посаду першого заступника Ковельського міського голови.

Про це пише Ковель медіа із посиланням на достовірні джерела.

Секретаря міської ради, заступників міського голови та керуючого справами виконавчого комітету обиратимуть у четвер, 3 грудня, під час другого пленарного засідання першої сесії Ковельської міської ради восьмого скликання.

Видання повідомляє, що на посаду секретаря міської ради претендує депутатка від фракції «За майбутнє» Оксана Багнова – безпартійна, директорка закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 12 «Золота рибка». На місцевих виборах 25 жовтня за неї проголосували 95 виборців.  

Заступником ковельського мера з економічних та комунальних питань планують обрати начальницю управління регіонального розвитку Ковельської районної державної адміністрації Ларису Білинську.

Посади заступника міського голови з гуманітарних питань та керуючого справами виконавчого комітету, за інформацією видання, хочуть об’єднати.

На нове керівне крісло претендує Іван Чуліпа, який із грудня 2017 року керував головним управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Волинській області (ДАБІ). До того він працював завідувачем сектору містобудування та архітектури Ковельської районної державної адміністрації.

Довідково
Тарас Яковлев народився 1981 року у Луцьку.
Навчався на машинобудівному факультеті Луцького державного технічного університету, який завершив у 2005 році. Згодом у цьому ж закладі отримав диплом ще й спеціаліста з обліку і аудиту.
Навчався в Національній академії державного управління при Президентові України на факультеті Державного управління та місцевого самоврядування.

Працював на Луцькій газонаповнюючій станції ВАТ «Волиньгаз», контролером газового господарства, оператором ЕОМ та майстром ремонтного цеху. 
У квітні 2007 року почав працювати в Луцькій міській раді на посаді начальника відділу з енергозбереження.
У серпні 2009-го переведений на посаду заступника директора департаменту економіки, начальника відділу майна міської комунальної власності Луцької міської ради.
Працював начальником відділу управління майном міської комунальної власності Луцької міської ради.
З лютого 2013 року призначений на посаду заступника міського голови з економічних питань.
У квітні 2017 р. призначений на посаду радника голови ОДА, у листопаді 2018-го став головою Луцької РДА.
У квітні 2020 року звільний з посади голови РДА.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі померла лікарка, яка хворіла на коронавірус
Наступна новина Скандальне будівництво школи у Стобихівці: батьки мітингували біля Волинської ОДА
Останні новини
Схожі новини