Таргани, миші, сморід: на Волині сусіди відчистили житло одинокої бабусі. ФОТО

Таргани, миші, сморід: на Волині сусіди відчистили житло одинокої бабусі. ФОТО
https://kovelpost.com/

Таргани, миші, купи мотлоху та сморід — така ситуація склалася в одній із квартир багатоповерхівок Ковеля, в якій мешкає 82-річна жінка.

Це неабияк дошкуляло мешканцям сусідніх квартир. Бабуся вже довгий час живе одна. Вона не пускала сусідів на поріг власного помешкання та ніяк не реагувала на скарги й зауваження, - пише КовельPost.

У квартиру, яка перетворилася на сміттєве звалище, не могли потрапити й комунальники. Та все ж одного разу були змушені увійти, аби перекрити воду, яка лилася на сусідів через іржаву трубу.

Аби не стати заручниками ще більшої проблеми через відсутність води, сусіди вирішили вкотре поспілкуватися з жінкою. Переговори виявилися вдалими і одній із сусідок вдалося потрапити в квартиру.

Літня жінка розповіла, що занедбала квартиру сміттям після загибелі сина. Рідні у неї є, проте живуть далеко, тож навідуються не часто. Тож, жінка дозволила сусідам прибрати свою оселю. У результаті з квартири пенсіонерки винесли близько сотні мішків різного мотлоху, харчових та побутових відходів. Потім зайнялися виведенням тарганів та мишей.

Що цікаво, жінка завжди оплачувала комунальні послуги, тож заборгованості не мала.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Квитанції з ломбардів у кишенях: подробиці затримання лучанки у школі. ФОТО
Наступна новина Зупинку біля автостанції у Луцьку «заполонили» безпритульні коти. ФОТО
Останні новини
Схожі новини