Технологія продажу від «ВМБ нерухомість»: як продавати в мінімальний термін за максимальною ціною

Технологія продажу від «ВМБ нерухомість»:  як продавати в мінімальний термін за максимальною ціною

Втомились безрезультатно продавати нерухомість? Спеціально для Вас компанія «ВМБ нерухомість» підготувала послідовний план дій, як продати нерухомість в мінімальний термін по максимальній ціні.

Десять кроків продажу:

1. Узгодження ціни

Для визначення ціни здійснюємо маркетингове дослідження ринку: аналізуємо аналогічні об’єкти та ціни реальних продажів. На основі цих двох факторів рекомендуємо правильну стартову ціну.

2. Підготовка об’єкту до продажу
Home Staging - наука про перетворення «убитого» житла в приємне, звичайного - в чудове, неліквідного - в затребуване. Наука про те, як правильно підготувати нерухомість до продажу або оренди мінімальними витратами.

3. Визначення цільової аудиторії

Визначаємо хто може бути потенційним покупцем.

З досвіду нашої роботи аналізуємо об’єкт, що виставляється на продаж та формуємо портрети майбутніх власників. Правильне визначення цільової аудиторії дозволяє направити усі заходи маркетингу у правильному напрямку.

4. Розробка плану

Під кожен окремий об’єкт розробляємо індивідуальний маркетинговий план просування. За таким планом, до прикладу, здійснюється вибірка покупців із CRM-системи нашої компанії, яких ми повідомляємо про продаж нового об’єкту та запрошуємо на показ.

5. Рекламна кампанія

Використовуємо як традиційні, так і сучасні маркетингові інструменти для просування об’єкту в залежності від результатів кроку №3, розпочинаючи від самих простих, таких як розклейка оголошень і закінчуючи SEO-просуванням.

6. Залучення партнерів

У своїй роботі активно застосовуємо Систему партнерських продажів (СПП), що передбачає залучення колег-ріелторів та агентств нерухомості на взаємовигідних умовах. Угоду укладаєте з нами – Вашу нерухомість продають усі кращі ріелтори міста. При цьому від вас ніяких додаткових платежів.

7. Управління попитом

Завдяки правильній технології продажу забезпечуємо максимальне охоплення цільової аудиторії, концентрацію та управління попитом.

8. Надання звіту

Регулярно звітуємось у письмовій формі про результати кожного етапу продажу. Таким чином Ви завжди маєте оперативну інформацію про процес продажу Вашого об'єкту.

9. Цінова пропозиція

Організовуємо покази та приймаємо зустрічні пропозиції по ціні від потенційних покупців. Проводимо переговори із зацікавленими та мотивованими клієнтами, відстоюючи Ваші інтереси.

10. Досягнення результату

Разом з Вами розглядаємо цінові пропозиції та умови розрахунку, приймаючи найвигіднішу з них. Завдяки концентрації та управлінню попитом досягаємо продажу по максимальній ціні.


Для отримання детальнішої інформації телефонуйте : 050-135-25-39, 096-135-25-39

Адреса: м.Луцьк, вулиця Дубнівська, 22б.

https://vmb.com.ua/

https://www.facebook.com/vmb.estate/

Довідково: Агентство нерухомості «ВМБ нерухомість» - компанія, яка спеціалізується на наданні широкого спектру послуг та протягом часу свого існування крокує у ногу з сучасними тенденціями.

Компанія уже 20 років працює на ринку нерухомості та знає як якісно виконати будь-яке замовлення.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Греції загальний страйк на знак протесту проти урядової політики жорсткої економії. ВІДЕО
Наступна новина Делікатес на експорт: як вітчизняні фермери заробляють на екзотичних для України продуктах
Останні новини
Схожі новини