Темпи росту податкових надходжень на Волині у січні значно перевищують середні по країні

Темпи росту податкових надходжень на Волині у січні значно перевищують середні по країні

Темпи росту податкових надходжень у січні 2018 року на території Волинської області суттєво перевищують середні показники в Україні.

Зокрема, протягом першого місяця нового фінансового року в області зібрано на 26 відсотків більше податків проти січня 2017 року. Про це учасників щотижневої наради при голові Волинської ОДА поінформував в.о. начальника ГУ ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

«У січні цього року до бюджетів усіх рівнів на території області зібрано більше 507 мільйонів гривень платежів. Це на 105 мільйонів гривень більше січня минулого року. Таким чином, темпи росту надходжень в області значно перевищують середні в країні, які без врахування митних платежів складають близько 2,5 відсотка», - наголосив Віталій Чуй.

В.о. начальника ГУ ДФС у Волинській області підкреслив, що Волинь належить до семи областей, де у січні виконано індикативні показники з мобілізації надходжень до держбюджету.

«Збір до загального фонду держбюджету на Волині склав 232 мільйони гривень, що дозволило забезпечити виконання доведеного для області індикативного показника на рівні 105,8 відсотка, з перевиконанням на 12,8 мільйона гривень», - підсумував Віталій Чуй.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Укрпошта продала перші облігації на 150 мільйонів гривень
Наступна новина У PremierCity покажуть заборонений в Росії фільм
Останні новини
Схожі новини