Тіло хлопчика, який провалився під лід, знайшла біоенергетик

Тіло хлопчика, який провалився під лід, знайшла біоенергетик

Сьогодні у Луцьку ховають дванадцятирічного хлопчика, який провалився під лід 27 січня.

Нагадаємо, що його шукали десять днів. До пошуків залучили 15 водолазів та волонтерів. Роботу ускладнювала захаращеність дна річки Стир. Попри труднощі, водолази обстежили його аж до Княгининка. Знайшли підлітка дайвери-волонтери приблизно на глибині 5 метрів на відстані 700-800 метрів від місця трагедії.

Зі слів бабусі хлопчика, місце, де знаходиться тіло її внука, вказала місцева біоенергетик Лідія Сас. Згорьовані родичі звернулись до неї з проханням про допомогу.

«Я одразу сказала, що тіло треба шукати у районі «Тещиного Язика», - говорить Лідія Сас. - Тоді бабуся прийшла ще раз і принесла карту міста Луцька. На ній мені вдалось визначити точне місце у заплаві, де на дні лежав хлопчик. Однак дещо здалось дивним — поруч з ним я виявила живу енергетику. Як з’ясувалось, водолази на той момент були зовсім поруч. Бабуся хлопчика зателефонувала до них і попросила ретельніше оглянути те місце. Там його і виявили».

Рідні хлопчика щиро дякують всім, хто долучився до пошуку дитини. Попрощатися з ним можна у молитовному будинку на вулиці Вороніхіна.

Ярина Руднік
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Волинській облраді обрали нового голову бюджетної комісії
Наступна новина Волинянам пропонують оригінально привітати коханих із Днем Валентина
Останні новини
Схожі новини