Тіло загиблого на Донбасі Героя везуть на рідну Волинь

Тіло загиблого на Донбасі Героя везуть на рідну Волинь
джерело фото: https://volynua.com

«Вантаж-200» із тілом загиблого на війні з окупантами старшого солдата 14-ої ОМБР Василя Крещука із Володимира-Волинського покинув межі Донецької області і вирушив на Волинь.

Про це в коментарі «ВолиньUА» повідомив перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик із посиланням на слова бійців, які супроводжують прах Героя.

Зі слів бійців, прибуття траурного кортежу на Волинь очікується в першій половині дня. Кортеж зупинятиметься в Луцьку.

Завтра пообіді тіло Героя доставлять до Володимира-Волинського. Останню ніч загиблий проведе в будинку на вулиці Володимира Великого, 1, де живе родина Крищуків. Саме тут можна буде попрощатися з Героєм.

На прохання рідних, після 12-ї години 22 серпня домовину з тілом Героя планують доставлять на центральну площу Володимира-Волинського, де відбудеться ритуал прощання біля Стели Героїв.

Нагадаємо, що на сході України в ході проведення операції об’єднаних сил загинув уродженець та житель Володимира-Волинського, старший солдат 14-ої окремої механізованої бригади Василь Крищук.

Читати також: Куля потрапила в серце: подробиці загибелі волинянина на Донбасі

Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк видав розпорядження про оголошення у місті 21-го та 22-го днями жалоби.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині дали «умовне» водію, через якого 18-річна дівчина залишилася без щелепи та піднебіння
Наступна новина Міськрада гарантуватиме виплату боргів «Луцьктеплом». ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини