Тиснути і впливати на Україну мають право лише українці, – Ігор Палиця

Тиснути і впливати на Україну мають право лише українці, – Ігор Палиця

Жодна країна не повинна тиснути на внутрішню політику України, а виключне право впливати на процеси в країні мають лише українці. Адже за бажанням міжнародних партнерів України допомогти нерідко стоять власні бізнесові інтереси цих країн.

Про це голова Волинської обласної ради  Ігор Палиця заявив в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1».

«Люди відчувають тиск зовнішніх партнерів через дії парламенту. Верховна Рада обрала Кабінет Міністрів, на який тисне Європа та США», – заявив Ігор Палиця та додав, що люди бачать «результати» такого тиску. Адже реформована поліція, одягнута по всіх стандартах НАТО, не працює так, як би цього хотілося. Не діють і нові закони, прийняті по всіх євростандартах, адже українці з кожним роком тільки біднішають.

Також він додав, що західні партнери за рахунок України вирішують власні проблеми, тому українці мають менше розраховувати на Європу і розвиватись згідно власних національних інтересів. Адже, з його слів, США та Європа, користуючись санкціями проти Росії, виборюють собі позиції на ринку нафти, газу, нових технологій.

А небажання української влади, яка торгує з окупантом, завершити війну на Донбасі, теж грає на руку зовнішнім партнерам України: «Нашим зовнішнім партнерам вигідно, щоб ми боролися в цьому бруді. За цей час вони будуть відбирати в Росії торгові ринки і забирати в неї можливість вести бізнес у світі».
Ігор Палиця переконаний, що «на килим» до міжнародних лідерів викликають українських політиків, які незаконно збагачуються. У якості важелів впливу використовують міжнародні фінансові активи українських політиків, які погрожують заблокувати.
«Викликати у Вашингтон чи Брюссель можуть тільки того, хто боїться, що заблокують їхні рахунки. Американці ж знають все – кожен долар, де, хто і що вкрав», – каже голова Волиньради.

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині у продажу виявили іграшки, що не відповідали вимогам безпеки
Наступна новина Патрульні та дерево, луцький відеооператор та розмова із Сергієм Сіваком: ТОП-3 за 1 лютого
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні