Місяць у реанімації. Волинянка тяжко перенесла коронавірус

Місяць у реанімації. Волинянка тяжко перенесла коронавірус
Фото ілюстративне

56-річна жінка з Волині мала тяжкі наслідки коронавірусної інфекції. 20 днів вона провела на апараті штучної вентиляції легень і загалом більше місяця у лікарні. Зараз вона готується до виписки.

Про це «Першому» розповіла завідувачка інфекційного відділення Волинської обласної інфекційної лікарні Галина Морочковська.

Спершу жінку госпіталізували з тяжкою пневмонією (запаленням легень) до Луцької міської клінічної лікарні. Коли ж з’ясувалось, що вона інфікована коронавірусом, пацієнтку перевели до інфекційної лікарні. На той момент вона була вже у важкому стані, тому жінку одразу підключили до апарату штучної вентиляції легень.

20 днів вона пробула на апараті і ще 10 – на іншій кисневій терапії. Після місяця в реанімації пацієнтку перевели у відділення і тепер вона готується до виписки. Загалом у лікарні жінка провела понад 40 днів.

Нагадаємо, станом на 14 травня на Волині на коронавірус захворіли 535 людей.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У ковельській лікарні на коронавірус захворіла медсестра хірургічного відділення
Наступна новина У лікарні на Волині встановили дезінфікуючі рамки
Останні новини
Схожі новини