ТОП-5 страв, які варто замовити на вечерю додому

ТОП-5 страв, які варто замовити на вечерю додому

Трапляється, що немає часу готувати вдома, а іноді й можливості, адже, скажімо мангал в квартирі не поставиш. Тож варто радувати себе смачною їжею, яку можна замовити на доставку.

Броварня «Карабас Барабас» пропонує чимало позицій на доставку. До того ж, окрім смачної кухні та пива власного приготування тут й доволі лояльні ціни. Так, при замовлення від 150 гривень доставка безкоштовна.

Якщо ж ви хочете посмакувати цікавими стравами, або ж накрити святкову вечерю, то цей варіант ідеальний. Ми підготували п’ять смачних позицій, які сподобаються всій родині.

Вогняна курка – це ідеальна страва, яку можна спокійно брати на двох. Замариновані в духм'яних спеціях і тушковані в вершково-часниковому соусі курячічетвертинки. Подаються з легким салатом, печерицямигриль та печеною картоплею. Повноцінна невеличка вечеря і чудове рішення. Можна додати ще трішки весняних барв та смаків. Наприклад, завдяки салату.

Салат Шопський - дрібно нарізані помідори, огірки, цибуля, болгарський перець та терта бринза, які приправлені гірчичною заправкою.

Якщо ж ви любите більш «ситні» мішанки - обирайте салат з кус-кусом та куркою . Це ідеальне поєднання кус-кусу, смаженої курки, листя салату та овочевої сальси, яка заправляється лимонним фрешем та соєвим соусом.

Для тих хто не їсть м’яса чудово підійде риба. ФілеСкумбрії - це гриль в пікантному лимонно-часниковомусоусі.

Якщо ж ви любите швидку їжу чи хочете подивтися футбол під пиво з чимось смачним, то спробуйте піцу «Чіка» - вершкорвий соус, курка, помідор, ананас, листя салату, сир твердий, бринза, пармезан. Прекрасне поєднання.

 

Замовити страви можна у дві кліки на сайті: https://karabasbarabas.com.ua/uk/delivery

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як змінилась «Супернова» за 4 роки. Відеозвіт
Наступна новина За 2019 рік у Луцьку усиновили 27 дітей
Останні новини
Схожі новини