ТОП-7 продуктів, які допомагають при стресі

ТОП-7 продуктів, які допомагають при стресі

Якщо ваш день зовсім не вдався і все падає з рук, спробуйте заспокоїтись і скуштувати декілька смачних продуктів, які повинні підвищити ваш настрій і впоратись зі стресом.

Про це розповіли в Cosmopolitan.

Вівсянка з ягодами і волоськими горіхами

Вівсянка є не лише чудовим варіантом смачного сніданку, який містить вітамін В, а й допомагає стабілізувати настрій. У доповненні ягоди забезпечують здорову дозу вітаміну С, а волоські горіхи повні омега-3.

Банани і мигдальна олія

Пам’ятайте, що у бананах міститься також багато вітаміну В6, який підвищує рівень серотоніну, а мигдальна олія в той час забезпечує здорову дозу протеїнів і жирів, що допомагає стабілізувати рівень цукру в крові.

Гаряча вода з лимоном

Коли знаєш, що день чекає важкий, починай ранок з цього напою. Вода необхідна для здорової детоксикації кишечника, а кислий лимон підбадьорить тебе.

Насіння

Тут вам допоможе гарбузове насіння, а також насіння чіа. Вони багаті на протеїни та омега-3, а також вони додадуть вам енергії і допоможуть сконцентруватися.

Сир з овочами

Коли ми відчуваєте стрес, наш організм сильно напружується. Щоб якнайшвидше розслабитись, спробуйте скуштувати сир, багатий на кальцій, а також броколі, які мають багато клітковини для хорошого травлення. Так ваш організм зможе отримати важливі поживні речовини та забезпечити вас енергією.

Устриці

Окрім того, що устриці є справжнім афродизіаком, вони ще багаті на антиоксидани та цинк, які зберігають імунну систему організму в хорошому стані. Адже стрес викликає збільшення рівня кортизолу, що, в свою чергу, пригнічує здатність імунної системи боротися з інфекціями.

Чорний шоколад

Про користь чорного шоколаду говорять багато експертів. І недаремно. Оскільки шоколад спонукає мозок випускати ендорфіни і знижує кров'яний тиск.

Авокадо на тості

Авокадо також багатий на жири омега-3, які дуже необхідні для підвищення енергії, а також для поліпшення здібностей до навчання і пам'яті.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 10 правил, які значно покращать ваш сон
Наступна новина Партія «Батьківщина» хоче вдвічі проіндексувати пенсії для селян. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні