Топ місць на Землі, які варто відвідати навесні

Топ місць на Землі, які варто відвідати навесні

National Geographic розповів про куточки світу, які варто відвідати цієї весни.

 

Ось деякі з них:

Річки Колумбія і Снейк у США 

У круїзі цими двома річками можна відвідати ущелину із найглибшими водоспадами у країні. Найкраще відвідати ці місця саме весною, тому що річки наповнюються талими водами.

Намібія

 Країна для любителів дикої природи, адже саме навесні тут припиняються дощі, а левенята та слоненята з’являються у савані. Також можна відвідати пустелю Наміб, щоб помилуватись вражаючими піщаними візерунками. Варто зазначити, що саме весною витрати на поїздку до Намібії найменші.

Японія

 Варто відвідати саме навесні, тому що сезон цвітіння сакури. У Японії відзначають свято її цвітіння – ханама. Варіантів ханами є безліч: прогулянка парками Токіо, купання в гарячих джерелах з пелюстками сакури та багато інших. У горах Хіда вже понад 300 років цвітіння сакури відзначається парадом ліхтарів.

Острів Фого

 Знаходиться в Атлантичному океані, звідки найкраще видно Чумацький шлях. Можна споглядати сузір’я та захоплюватись айзбергами.

Ізраїль

Навіть якщо ви не релігійна людина, Великдень у Єрусалимі – дивовижне видовище. Варто виділити хресний хід на Олійну гору та шлях Ісуса по Віа Долороза і, звичайно ж, сходження Благодатного вогню. Якщо подібні заходи вам не довподоби, можна відправитись у ранкову поїздку Галілейським морем.

Нідерланди

 Сади Кекенхоф – це сім мільйонів тюльпанів, від цвітіння яких перехоплює дух щовесни. Вони знаходяться всього за 25 миль від Амстердама.

Про усі куточки планети, які варто відвідати навесні читайте тут.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У січні-лютому волиняни сплатили 277 млн за комуналку
Наступна новина Інструктори GeneratorCity безкоштовно читимуть їздити на транспорті майбутнього
Останні новини
Схожі новини