ТОП-10 послуг і переваг луцького підприємства «БОШ-ТЕПЛО»

ТОП-10 послуг і переваг луцького підприємства «БОШ-ТЕПЛО»

Одним із лідерів у сфері опалювальної техніки Луцька є підприємство «БОШ-ТЕПЛО» – офіційний представник термотехніки BOSCH – провідної німецької компанії світового рівня.

Які послуги надає луцьке представництво та у чому переваги товарів та послуг підприємства «БОШ-ТЕПЛО»?

1. Продаж якісних котлів для комфортного обігріву приміщень

«БОШ-ТЕПЛО» реалізує котли для опалення житлових та промислових приміщень – газові, конденсаційні, електричні, твердопаливні. Уся продукція підприємства сертифікована і відповідає сучасним європейським вимогам.

Найбільш широко на підприємстві представлені котли найвищого класу якості виробництва BOSCH. Також підприємство пропонує котли виробництва BUDERUS, що входить до складу групи компаній «Бош Термотехнік ГмбХ», котли польського виробництва КOSPEL, італійські котли ALPHA, TIBERIS.

Читати також: Електричні котли від «БОШ-ТЕПЛО» - сучасне й екологічно чисте джерело тепла з низьким рівнем шуму

Широкий вибір котлів означає, що покупці зможуть отримати лише якісну продукцію від провідних виробників світу, яка задовольнить кожного за вигідним співвідношенням ціни та якості. Звісно, беззаперечним лідером за довірою й популярністю в усьому світі є котли виробництва BOSCH, які представлені на підприємстві у найширшому асортименті й вдовольнять потреби найвибагливіших покупців.

Вони забезпечують довговічну безперебійну роботу й економію на енергоносіях, яка з року в рік заощаджуватиме ваші гроші. Ці котли екологічно безпечні, мають якісне оснащення і надійно слугуватимуть десятиліттями.

2. Радіатори і труби різних видів для облаштування теплових комунікацій

Підприємство пропонує системи опалювального обладнання в комплексі. Тут можна придбати сучасні радіатори європейської якості, а також труби для облаштування теплових комунікацій – поліпропіленові, мідні, металопластикові.

Мідні труби і колекторна розводка рекомендуються як найоптимальніший вибір за своїми характеристиками, оскільки мідь – це матеріал, що слугує багато років, а колекторна розводка дозволяє уникати з’єднань у залізобетонній стяжці. Вони встановлюються лише біля батареї та в колекторі. Крім того балансування в системі опалення легше відбувається саме при колекторній розводці.

«БОШ-ТЕПЛО» реалізує радіатори зі сталі, алюмінієві, чавунні, тож покупець може обрати матеріал за власним смаком, хоча підприємство надає перевагу сталевим радіаторам виробництва Німеччини та Туреччини, оскільки вони мають більшу тепловіддачу і довговічність. Турецькі радіатори оптимально відповідають співвідношенню ціни та якості, а німецькі радіатори KERMI – одні з найпопулярніших за якістю у світі. Вони скорочують час нагрівання, збільшують тепловіддачу до 100% і забезпечують економію на енергоносіях.

Читати також: Радіатори Kermi не лише гріють, а й гарантують безпеку вашої оселі

3. Монтаж систем обігріву, котелень різної складності

«БОШ-ТЕПЛО» здійснює монтаж систем опалення різної складності із газовими, твердопаливними, електричними котлами. Є можливість монтажу комбінованих систем опалення із застосуванням різних видів котлів у одній опалювальній системі.

Така комбінована система дає можливість підвищити економію на енергоносіях, для прикладу, за рахунок використання електрокотла в нічну пору за заниженим тарифом, а вдень – газового для ще більшої економії коштів.

4. Обслуговування змонтованих систем опалення і водопостачання

Після здачі систем опалення в експлуатацію підприємство «БОШ-ТЕПЛО» не втрачає зв’язку із клієнтами, забезпечуючи технічну підтримку і комплексне обслуговування, надання інформаційних консультацій, а при потребі й усунення можливих ушкоджень у роботі котлів та систем опалення.

Читати також: «БОШ-ТЕПЛО» пропонує ідеальний для кухні водонагрівач

5. Облаштування «теплої підлоги» у комплексі з системами опалення

Для влаштування «теплої підлоги» використовуються переважно металопластикові труби австрійського виробництва HERZ. Ці труби еластичні, підлягають згинанню, що дуже важливо, адже «тепла підлога» передбачає дуже багато згинів. Також ці австрійські труби зберігають форму при згині.

6. Дворічна гарантія на системи опалення

«БОШ-ТЕПЛО» надає дворічну гарантію на усі системи опалення, які реалізує підприємство.

7. Сервісне обслуговування

Підприємство «БОШ-ТЕПЛО» забезпечує сервісне обслуговування котлів, придбаних як на підприємстві, так і від інших виробників. Сервісне обслуговування передбачає гарантійне обслуговування, введення в експлуатацію і післягарантійне обслуговування (ремонт, промивка теплообмінників, заміна деталей тощо). Сервісна служба виїжджає за викликом протягом 24 годин та усуває неполадки протягом 72 годин.

8. Інфрачервоні панелі

Підприємство забезпечує продаж та монтаж настінних інфрачервоних панелей. Ці енергозберігаючі обігрівачі діють за принципом сонячних променів, рівномірно розподіляючи тепло у приміщенні. Такі зручні та стильні прилади обігріву можна облаштувати на будь-якій стіні або під вікном, вони тонкі й займають мінімум простору. Їх дуже легко встановлювати та використовувати. Панелі абсолютно безпечні, екологічно чисті й не спалюють повітря. Також на панелі можна нанести будь-яке зображення, що слугуватиме ще й додатковою окрасою для оселі.

9. Монтаж станцій підвищення тиску в багатоквартирних будинках

У новобудовах Луцька частими є проблеми із нестачею тиску води на верхніх поверхах, оскільки мережі водопостачання міста не були розраховані на стрімке зростання кількості забудов.

З метою підвищення тиску води фахівці підприємства «БОШ-ТЕПЛО» встановлюють і налаштовують спеціальні станції підвищення тиску, які дозволяють посилити тиск до 5-6 атмосфер й повністю забезпечити водою багатоповерхівки.

10. Розробки майбутнього, доступні вже сьогодні

Продукція підприємства «БОШ-ТЕПЛО» – це інноваційні розробки, які випереджають час, екологічні й безпечні, комфортні для життя й для створення затишного тепла в оселях і на підприємствах.

Альтернативою для покупців підприємство визначає електрокотли, оскільки Україна самостійно виробляє електроенергію й не залежить від закордонних поставників енергії. Якщо ж правильно оформити дозволи й встановити вдома двофазний тарифний лічильник, що забезпечує низьку тарифікацію в нічний час, то у підсумку обігрів електрикою обійдеться навіть дешевше, ніж газовий.

Конденсаційні газові котли – напрямок майбутнього, який підприємство «БОШ-ТЕПЛО» пропонує вже зараз. Ці газові котли з високим коефіцієнтом корисної дії економлять газ, екологічно чисті, безпечні й не мають шкідливих викидів. У Європі вже заборонено ставити звичайні традиційні газові котли, дозволяється використання лише конденсаційних.

Наша держава наближається до європейських стандартів якості, тож технології майбутнього варто використовувати вже зараз. А вашим надійним путівником у світі опалювальної техніки стане підприємство «БОШ-ТЕПЛО».

Наша адреса: м. Луцьк, вул. Рівненська, 15 Тел.: (0332) 28-36-02, (095) 825-49-97, (067) 779-26-06 e-mail: [email protected]


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У лісі знайшли знесиленого безвісти зниклого волинянина
Наступна новина Повідомили, які тимчасові споруди у Луцьку демонтують. ФОТО
Останні новини
Схожі новини