Радіатори Kermi не лише гріють, а й гарантують безпеку вашої оселі

Радіатори Kermi не лише гріють, а й гарантують безпеку вашої оселі

Одними з найбільш надійних на європейському ринку опалювальних приладів є радіатори Kermi. Про це свідчить і той факт, що виробник надає на свою продукцію досить велику гарантію – 10 років.

Регіональний менеджер з розвитку компанії «Kermi GmbH» Станіслав Опалінський відзначає, що радіатори Kermi – дійсно один з найдорожчих брендів на ринку опалювальних приладів. Проте відразу пояснює, чому.

«Бо це – гарантована якість. Адже радіатори Kermi проходять перевірку на кожному етапі виробництва, починаючи від постачання листового металу, до штампування деталей та якості зварювання. Кожен прилад підключається і перевіряється на герметичність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В будинках ЖК «Юпітер» та «Супернова» встановлюють німецькі радіатори. ФОТО

Тому головна причина високої ціни – це контроль якості виробів і запас міцності. А це є гарантією того, що радіатор буде довго служити покупцю. Тим не менше, подібні випадки покриваються швейцарською страховою компанією і це вже включено в нашу гарантію на радіатори», - пояснює Станіслав Опалінський.

За його словами, усі радіатори Kermi мають сертифікати на відповідність вимогам ДСТУ Б. В.2.5.-3-95. І мають гарантійні листи як європейського, так і українського зразка.

Зокрема, виробник надає десятилітню гарантію щодо:

  • збитків, які виникли через виробничий дефект;
  • герметичність з боку водяного контуру;
  • функціонування чи властивостей виробу;
  • зовнішніх поверхонь з покриттям.

Та слід зауважити, що гарантія поширюється лише на ті вироби, які придбані у країні, для якої прописана відповідна гарантія. Тобто, якщо ви придбали радіатор в іншій країні і перевезли його в Україну, то компанія не зможе покрити збитки, якщо виникне гарантійний випадок. Адже тільки регіональні дилери забезпечують пряме постачання сертифікованого опалювального обладнання Kermi і надійне транспортування із заводу до покупця.

Читайте також: Kermi, як і BMW, – якість настільки висока, що можна зрівняти з елітним автомобілем

 «Загалом гарантія на радіатори Kermi – 10 років. Щоправда, у нас специфічна гарантія, адже разом із гарантійним терміном у нас діє страхування шкоди, завданої життю та здоров’ю, та шкоди, завданої майну третіх осіб. Kermi фактично страхує своїх клієнтів від ймовірних наслідків і, якщо з вини виробника радіатор вийде з ладу, то всі завдані збитки покриває страховка», - зауважив експерт.

Станіслав Опалінський запевняє, що гарантія поширюється на всі прилади Kermi, які змонтовані в закритій системі опалення. Мовляв, коли будинок підключений до централізованого теплопостачання, то не можна бути впевненим у якості води і належному рівні тиску в системі. Адже у міських мережах часом виникають різні перепади і це впливає на експлуатацію приладів.

Виробник відповідає за якість і належну роботу своїх приладів.

Разом з тим, на радіатори Kermi є висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, який свідчить про те, що ці прилади відповідають усім встановленим медичним критеріям безпеки.

«Зрештою, якщо і трапився гарантійний випадок – до клієнта виїжджає страховий експерт, який встановлює причину поломки і обсяг збитків. Виробник у таких випадках замінює деталь радіатора, або цілий прилад на рівноцінний з іншої серії. Щоправда, досі такого у нас в Україні ще не траплялось за стільки років. Бо це дійсно надійні та якісні радіатори», - запевняє регіональний менеджер з розвитку компанії «Kermi GmbH» Станіслав Опалінський.

Читайте також: Показали, як виготовляють високоякісні радіатори Kermi на заводі у Німеччині


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (2)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поблизу Здолбунова - смертельна ДТП. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина Волинян запрошують на найбільше в області весілля
Останні новини
Схожі новини