ТОП-3 пропозиції житла в Ковелі

ТОП-3 пропозиції житла в Ковелі

У Ковелі в житловому комплексі «Парковий квартал», який зводить будівельна компанія «Інвестор», завершують роботи в другому будинку та не знижують темпи на будмайданчику третього — тут уже викопали котлован та монтують фундамент.

Також у цих будинках можна придбати квартири за акційними цінами. Вашій увазі три найцікавіші, на думку редакції «Район.Луцьк», варіанти:

ПРОСТОРА ОДНОКІМНАТНА КВАРТИРА

Загальна площа квартири – 40,2 м2. Квартира розташована в другому будинку, який скоро здадуть в експлуатацію, і в ній вже можна робити ремонт. Помешкання продається з теплою підлогою на кухні та в санвузлі, встановленим і підключеним двоконтурним газовим котлом і радіаторами опалення.

У житлі – вхідні металеві двері, якісні металопластикові вікна. Повністю готова електропроводка.

У квартиру заведені мережі для водопостачання та каналізації. Є виходи для підключення телебачення, інтернету та сигналізації.

Планування зручне: є просторий коридор (8 м2), де можна розмістити гардеробну, велика кухня (8,4 м2) та лоджія (3,6 м2). Площа кімнати – 16,3 м2.

Ціна – 12 000 гривень за м2.

РОЗКІШНА ДВОРІВНЕВА ТРИКІМНАТНА КВАРТИРА

Помешкання має загальну площу 80,4 м2. Висота кімнат на обох поверхах – 2,7 м. На першому поверсі – кухня і вітальня, на другому – дві спальні. Коридори на обох поверхах – просторі, їхня площа дозволяєь облаштувати сходи і за потреби – гардероб.

Квартира має два окремі входи (на кожному поверсі), а також – два санвузли і дві лоджії (по 3,6 м2).

Ціна на квартиру – акційна. За умови повної оплати вартість квадратного метра – 11 900 гривень. Є можливість відтермінування на рік. Перший внесок – 25%, а ціна квадрата при розстрочці – 12 500 гривень.

До речі, ця квартира теж розташована в другому будинку, який готують до здачі.

СУПЕРУМОВИ НА КВАРТИРИ В ТРЕТЬОМУ БУДИНКУ

Квартири мають нове планування, де враховані побажання і очікування ковельчан.

Приміром буде 1-кімнатна квартира площею 44 м². 2-кімнатна квартира – 64 м². Цікавою також є 2-кімнатна квартира на 73 м². Світла і простора, вона має усе необхідне – від гардеробної до теплої підлоги, від світлих кімнат до просторих кухні і санвузла.

У новому будинку «Паркового кварталу» можна також придбати дворівневі квартири, а також незвичні але комфортні квартири на мансардному поверсі.

До слова, усі квартири у новому будинку продаються з чистовими стяжкою і штукатурнкою, заведеними в квартиру комунікаціями, котлом з радіаторами опалення, протизламними вхідними дверима і енергоощадними вікнами.

Перші 10 покупців матимуть спеціальні вигідні умови від забудовника:

ціна – від 11 500 грн/м²,

розтермінування – 24 місяці,

перший внесок – від 10%.

«Парковий квартал»

ЯК ПРИДБАТИ КВАРТИРУ В ЖК «ПАРКОВИЙ КВАРТАЛ»?

Звертайтесь у відділ продажів за адресою:

м. Ковель, вул. Глібова, 8 б

Телефон: 096 030 20 10

Facebook: https://www.facebook.com/investorlutsk

Instagram: bud.investor

Щодо перебігу будівництва житлового комплексу, то в другому будинку тривають внутрішні роботи: у першому під'їзді змонутвали опалення та каналізаційні системи, поклали теплу підлогу та перейшли на сусідні під'їзди. Також будівлю всередині поштукатурили.

На третьому будинку продовжують фундаменті роботи — завершили цикл бетонної підготовки та готуються до лиття монолітної основи.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зеленський хоче через 3 місяці дозволити продаж землі
Наступна новина Легалізувати гральний бізнес і видобуток бурштину: нові ініціативи Зеленського
Останні новини
Схожі новини