ТОП-5 ідей одягу на тематичні новорічні корпоративи

ТОП-5 ідей одягу на тематичні новорічні корпоративи

Новий Рік не за горами, а отже у розпалі корпоративні вечірки. Якщо ви досі не маєте ідей для свого образу, Перший підготував топ-5 варіантів і самих вечірок, і образів для них, які кожен може оцінити по-своєму і підібрати найкраще для себе.

Бал-маскарад

Корпоратив в такому стилі – чудова змога показати свою найкращу сукню, оцінити фантазію інших і дізнатися про колег з нового, раніше невідомого вам боку.

Кіно-вечірка або вечірка в стилі Оскар

Що б, на вашу думку, найкраще було б одягнути на вручення Оскару? Ви маєте сяяти на червоній доріжці!

Вечірка в стилі 20-30-х років (Мафія Гетсбі)

Рукавички до ліктя, пір’я, паєтки, сигари і годинник на ланцюжку – все це незмінні символи 20-30-х років і фільму “Великий Гетсбі”. Що може бути краще, ніж створити собі такий особливий образ на Новий 2018 рік?

Грецький стиль: боги Олімпу

Образ для грецької вечірки зробити легко, досить обернутися білою тканиною і тога готова. Можна використовувати пояси, діадеми, золоті та срібні прикраси.

Вінтажна вечірка в стилі 50-х

Розмаїття фарб та фасонів, безліч аксесуарів, локони… Такими ви бачите 50-ті роки минулого століття? Що ж, тоді лише відтворіть цей образ і запалюйте під “Beatles”.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Гройсман анонсував нові реформи. ВІДЕО
Наступна новина В українців не забиратимуть житло через борги за житлово-комунальні послуги. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні