Трагедія на роботі: у Луцьку чоловік втратив руку на виробництві

Трагедія на роботі: у Луцьку чоловік втратив руку на виробництві

На одному з луцьких підприємств працівникові відірвало руку під час роботи.

Про це пише ВолиньPost з посиланням на очевидців події.

Відомо, що трагедія сталася учора, 8 травня, на підприємстві «Євровуд Україна», що на вулиці Рівненській, 76 а. Підприємство займається лісопильним та стругальним виробництвом. Окрім ріжучого обладнання, там чимало й різних конвеєрів, обертових механізмів тощо. Ймовірно, саме під час їх експлуатації і сталася трагедія. Чоловіка госпіталізували.

Свідком трагічного випадку стала дружина потерпілого. Від побаченого жінка знепритомніла, тож їй також викликали «швидку».

Заступник головного лікаря з організаційно-методичної роботи Луцької міської клінічної лікарні Андрій Смольянінов у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost розповів, що чоловіка прооперували. Руку ампутували. Наразі потерпілий знаходиться у відділенні анестезіології Луцької міської клінічної лікарні. Його стан стабільний.

До слова, свідки події здивовані байдужість персоналу та керівництва підприємства до такого випадку. Адже навіть медиків викликали не вони. До того ж, із власних джерел виданню також відомо, що нещодавно у одного з працівників підприємства «Євровуд Україна» була відкрита черепно-мозкова травма на роботі.

Головне фото: ілюстративне, джерело: Вісті Придніпров'я


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Червонограді горів автобус «Львів-Ковель»
Наступна новина Повідомили ім’я волинянина, що загинув в АТО
Останні новини
Схожі новини