Травмувався на будівництві: хірурги пришили руку 37-річному волинянину

Травмувався на будівництві: хірурги пришили руку 37-річному волинянину

Луцькі хірурги пришили руку 37-річному чоловіку з Володимира, який травмував її на будівництві

Про це повідомляє медичне об'єднання Луцької територіальної громади.

Як розповіли медики, 15 квітня до них поступив пацієнт з приводу відчленування променевого зап'ястного суглоба. Рука ледь трималася на залишках шкіри, тому його відразу взяли в операційну.

"Довелося складати і фіксувати кістки, під мікроскопом зшивати артерії, вени, нерви та сухожилки. Ми провели не просту операцію, а реплантацію кінцівки. Зараз проводимо відповідне медикаментозне лікування і герудотерапію, тобто, лікування пʼявками", – розповів завідувач опікового відділення, реконструктивно-відновноі хірургії та хірургії китиці, лікар-комбустіолог вищої категорії Роман Трач.

На цей час рука працює, й пацієнт може ворушити пальцями.

Як волинянину ледь не відірвало руку повністю

За словами пацієнта, травму він отримав на будівництві. Після інциденту його швидко привезли у Луцьк та оперативно забрали в операційну.

"Лікарі сказали, що ситуація складна – можлива ампутація, але прийняли рішення рятувати руку. Прооперували, рука приживається, пальці ворушаться, кажуть, що є стабільність і надіюсь, що все буде добре", – зазначив він. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рідним загиблого Героя з Волині вручили його посмертну нагороду
Наступна новина На Волині молодик вдарив ножем товариша
Останні новини
Схожі новини