Три комунальні заклади Волині отримають керівників

Три комунальні заклади Волині отримають керівників

За результатами проведеного конкурсу два комунальні заклади Волинської області отримають нових керівників, ще з одним керівником був продовжений контракт.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області 1 лютого, передає ІА Волинські новини.

Так, новим керівником КП «Управління будинком Волинської обласної ради», відповідно до результатів конкурсної комісії, яка засідала 26 січня, стане Іван Бірук.

Відзначимо, що раніше Іван Бірук уже працював в управлінні будинком облради та має низку планів щодо енергозбереження та економії, наприклад, води в приміщенні.

Заслужений лікар України Руслана Дибель, яка зараз є виконувачкою обов’язків директора, невдовзі очолить санаторій «Лісова пісня». Попередньо вона працювала заступником директора санаторію з медичної частини.

«Ми вже готові співпрацювати з партнерами по окремих проектах, зокрема я навіть уже їздила до Польщі. Але коштів, залучених у рамках проектів, не вистачить на облаштування басейну, чого ми прагнемо», – зазначила Руслана Дибель.

Едуарду Неймарку, своєю чергою, планують продовжити на три роки контракт на керівництво Волинським обласним навчально-курсовим комбінатом.

Він повідомив, що за минулий рік підприємству вдалося на 6,2 % збільшити прибутки. Окрім того, у планах комбінату – заходи по енергозбереженню.

Остаточне рішення про призначення керівників мають прийняти на черговому засіданні сесії облради.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин продавав штик ножа, а потрапив під слідство
Наступна новина У Луцьку чоловік із зброєю увірвався в оселю. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини