Трирічній волинянці потрібна дороговартісна операція. ВІДЕО

Трирічній волинянці потрібна дороговартісна операція. ВІДЕО

Трирічна Марграрита із села Верхи Камінь-Каширського району не чує - дівчинка потребує кохлеарної імплантації, однак операція коштує 30 тисяч євро.

Про це йдеться у сюжеті ТСН, пише ВолиньPost.

Читайте також: Лучанка просить допомоги у боротьбі з хворобою

Дівчинка не чує та не розмовляє. Про те, що дитина не чує, батьки запідозрили ще два роки тому, однак у районній лікарні запевнили, що все нормально.

«Подивилися, там нема чим дивится «Вона чує. Подивіться вдома, поспостерігайте». Ми, мабуть, ще місяців два вдома пробули», - пригадує мама Олена Усік.

Та коли батки побували у луцькій клініці, дізналися що у дитини повна глухота. Лікарі запевняють, що у чим молодшому віці прооперуват дитину, тим вищі шанси, що вона чутиме та розмовлятиме.

У черзі на безкоштовну операцію дівчинка лише 205-та, однак грає роль ще й дорогоцінний час. На операцію треба 30 тисяч євро,яких родина із маленкго волинського села немає. Батько дівчинки на заробітки, а братик і сестричка ходять у ліс збирати чорниці. Та наразі всім миром вдалося назбирати лише 200 тисяч гривень. 

Читайте також: «Мамі щодня гірше, відмовляють руки та ноги», - волинянка благає про допомогу

Тому допомогти дитині закликають усіх небайдужих.

Допомогти маленькій Маргаритці почути світ може кожен, переказавши кошти на

картку ПриватБанку 5168 7426 0324 4579 (Усік Олена Володимирівна).

<iframe width="720" height="576" src="//1plus1.video/video/embed/D2UArG0u" frameborder="0" allowfullscreen allow="autoplay; fullscreen"></iframe>


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Комунальники відремонтують луцькі двори за понад 6 млн
Наступна новина Чи безпечні на Волині кавуни і дині?
Останні новини
Схожі новини