Комунальники відремонтують луцькі двори за понад 6 млн

Комунальники відремонтують луцькі двори за понад 6 млн
фото ілюстративне

Капітальний ремонт прибудинкових територій на проспекті Волі, 3, 5, 7, а також на вулиці Федорова, 8 у Луцьку обійдеться в 6,434 мільйона гривень.

Про це пишуть «Волинські новини».

Читайте також: У Луцьку просять закінчити ремонт тротуару, який розпочали два роки тому

Про намір провести ремонтні роботи у згаданих дворах департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради повідомив через систему електронних закупівель Prozorro24 липня. Тендерні пропозиції прийматимуть до 9 серпня. Аукціон, своєю чергою, має розпочатися 10 серпня.

Йдеться про демонтаж старих покриттів, облаштування благоустрою, озеленення територій, реконструкцію зовнішнього освітлення, встановлення навісів під сміттєві контейнери тощо.

Так, капітальний ремонт прибудинкової території на проспекті Волі, 3, 5, 7 оцінили в 3,174 мільйона гривень, а на вулиці Федорова, 8 – у 3,26 мільйона гривень.

Читайте також: У луцькому парку ремонтують одну з найдовших алей. ФОТО

Роботи планують завершити до кінця цього року. Підрядник гарантуватиме якість закінчених робіт і змонтованих конструкцій протягом семи років із моменту здачі об’єкта в експлуатацію, а випадку виявлення недоліків зобов’язується усунути їх за власний рахунок.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 8 фізичних звичок для покращення настрою
Наступна новина Трирічній волинянці потрібна дороговартісна операція. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини