Трьох маленьких хлопців, які на Волині ледь не згоріли живцем, можуть відправити на лікування у США

Трьох маленьких хлопців, які на Волині ледь не згоріли живцем, можуть відправити на лікування у США

Губернатор Волині Олександр Савченко заявив, що хлопчиків, які мало не загинули в пожежі у селі Черемошне, можуть відправити на лікування до США. 

Про це повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

Нагадаємо, у селі Черемошне Ковельського району троє дітей ледь не згоріли живцем. Дітей доставили в обласну дитячу лікарню. Зараз лікарі борються за їхні життя. Діти перебувають у критичному стані.

За словами медиків, стан дітей вкрай важкий. Вирішальними для хлопчиків стануть найближчі 48 годин, під час яких намагатимуться покращити динаміку поточного стану.

Олександр Савченко, який відвідав реанімацію, де перебувають наразі хлопчики, заявив, що на їх лікування додатково виділили 190 тисяч гривень з обласного бюджету. А також додав, що дітей хочуть відправити на лікування до Америки.

«Доручив головному лікарю доповідати мені про стан дітей щогодини. Мав розмову з двома народними депутатами України про можливість відправлення дітей на лікування до Сполучених Штатів Америки.

Але, звичайно, лише після того, як стан дітей стабілізують і їх можна буде перевозити санітарною авіацією», - зазначив голова ОДА.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Волиньгаз» планує вдвічі збільшити інвестиції в газові мережі
Наступна новина Луцькі дітлахи малювали піском
Останні новини
Схожі новини