Трьох музикантів з Волині номінували на престижну премію

Трьох музикантів з Волині номінували на престижну премію

Виконавець зі Старої Вижівки Ярослав Карпук під псевдонімом Yaktak та співак з Луцька Валентин Мушинський (Olivan) стали номінантами Culture Awards 2022 у категорії «Кращий новий артист».

Про це повідомляє ВСН, посилаючись на сторінку Culture Ukraine в інстаграмі.

Організатори відібрали по 12 номінантів у кожній категорії (виняток – додаткова номінація «Найгірша пісня року»). Обирали серед кандидатів, які підписники сторінки запропонували в опитуваннях у сторіз.

Виконавець зі Старої Вижівки Ярослав Карпук під псевдонімом Yaktak та співак з Луцька Валентин Мушинський (Olivan) стали номінантами Culture Awards 2022 у категорії «Кращий новий артист». А альбом «Art оборона» відомого артиста з Луцька Дмитра Монатика (Monatik) номінована в категорії «Альбом року».

Обирання переможця проводитимуть шляхом голосування.

Голосувати можна декілька разів (аналогічно до деяких закордонних премій) – це змагання фанатської авдиторії. Саме рішення людей найбільше вплине на фінальний результат – аж 50%. Також до голосування будуть залучені люди дотичні до музичної індустрії, їхня думка складатиме 25% від остаточного рішення. Решта 25% припадатиме на плечі редакції Culture Ukraine.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині в аварії загинула жінка
Наступна новина Шукають житло і дають корм: як в Луцьку працює центр допомоги переселенцям з тваринами
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні