Трьом волинянам, які чинили спротив поліцейським, оголосили про підозру

Трьом волинянам, які чинили спротив поліцейським, оголосили про підозру

Трьом волинян, які побилися з поліцейськими у Володимирі, оголосили підозру.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області. 

Нововолинський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про вчинення 24-річним мешканцем села Гряди Іваничівського району та двома 36-річними мешканцями Нововолинська опору працівникам правоохоронного органу під час виконання ними службових обов’язків, умисного заподіяння працівнику поліції легких тілесних ушкоджень та впливу на правоохоронців з метою перешкодити виконанню ними службових обов’язків.

Увечері 07 серпня 2017 року двоє працівників Нововолинського відділення поліції виїхали на місце ДТП й прибули туди – на вулицю Івана Франка в шахтарському місті - у момент, коли троє чоловіків намагалися витягнути з кювету автомобіль марки «Фольксфаген Гольф».

Водій «Фольксвагена», який перебував у стані алкогольного сп’яніння, та його спільники на появу працівників поліції і їхні законні вимоги про пред’явлення документів та пояснення обставин дорожньо-транспортної пригоди відреагували агресивно, лаялися, шарпали, відпихали й били правоохоронців, аж поки витягли авто з кювету та відігнали його з місця ДТП.

Обом поліцейським чоловіки ударами рук завдали легкі тілесні ушкодження.

Окрім того, такими своїми діями двоє з них перешкодили затриманню правоохоронцями за вчинення дрібного хуліганства третього свого спільника.

Нині чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 342, ч. 1 ст. 343 та ч. 2 ст. 345 КК України.

Триває досудове розслідування.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучани вимагають заборонити ромам просити милостиню в маршрутках
Наступна новина Волинські депутати відмовилися знімати мораторій на продаж землі
Останні новини
Схожі новини