«Це знущання над людьми», - в Луцьку скликають на акцію власників авто на єврономерах

«Це знущання над людьми», - в Луцьку скликають на акцію власників авто на єврономерах

У Луцьку відбудеться акція власників автомобілів на єврономерах,  під час якої інформуватимуть про зміни, які може внести до законів щодо цих видів транспортних засобів Верховна Рада.

«Колеги, автомобілісти! Хто їздити на українських номерах і не тільки на українських. В Верховній Раді зареєстрований законопроект, який мав би вирішити проблему доступного авто. Який багато хто чекав», – пише активіст Сергій Чуріков.

 

Читати більше про зміни

«Насправді влада задумала відібрати в людей їхню власність. На іноземних номерах не можна буде їздити. Ніяк. Як компроміс пропонується «дешевше» розмитнення. Ну наприклад Volkswagen Passat 1.9 tdi 2000 року, який в Німеччині коштує 1000 євро, потрібно заплатити за розмитнення близько 3500 євро. Це недоступні авто, а знущання над людьми».

«Збираємось завтра на Луцькому авторинку о 9:00. Біля кільця. Усі кому не байдуже. Навіть тих, хто ненавидить тих хто їздить на номерах не таких як він. Час познайомитись та порозумітись», – написав він.

Читайте також: Волинські власники авто на єврономерах готові до акцій протесту


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У багатодітньої волинянки виявили рак
Наступна новина Луцьк зустрічає професійний дрег-рейсинг!
Останні новини
Схожі новини