Центр Луцька прикрасили великодніми артінсталяціями. ФОТО

Центр Луцька прикрасили великодніми артінсталяціями. ФОТО

У центрі Луцька презентували великодні артінсталяціі «І розквітне Україна», «Великдень» та «Христос Воскрес – Воскресне Україна». 

Про це розповіла керівниця управління культури Тетяна Гнатів у фейбуці. 

В основі творчого задуму –«І розквітне Україна» – «Дерево життя» з міцною кроною у вигляді карти України, як символ єдності, незламності та відродження і процвітання краіни в майбутньому Диво- птахи, що здіймаються в небо- пам‘ять про тих, хто відійшов у вічність, захищаючи країну від ворога. 

Пасхальна композиція артоб’єктів «Великдень», виконаних у жовто-блакитній кольоровій гамі із зображенням Державної символіки України демонструє патріотизм та глибоку віру українців в перемогу світла над темрявою, добра над злом

Декоровані в традиційному орнаменті рушники-духовний символ українського народу, рідного краю, материнський оберіг для синів- Захисників України,

Основний елемент композиції «Воскрес Христорс – Воскресне Україна» – декоративні птахи, що символізують світле Воскресіння Христове, віщують настання весни та початок нового життя, відновлення і розквіт України. 

«Колективна творча робота дітей Луцької громади з допомогою викладачів Луцька художня школа втілює мрії всіх українців про щасливе, мирне життя в квітучій Україні після Перемоги над ворогом», – зазначила Тетяна Гнатів. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Заспокоєння таке»: волинська господиня порівняла випікання паски з медитацією. ВІДЕО
Наступна новина На Волині на Великдень чергуватиме 500 поліцейських
Останні новини
Схожі новини