Ці поради допоможуть вам не заснути на роботі

Ці поради допоможуть вам не заснути на роботі

Побороти сонливість протягом робочого дня допоможуть збалансований сніданок, здоровий сон, корисні перекуси, правильний розмір обіду та фізична активність.

Кофеїн чудово допомагає тілу прокинутися, але якщо пити його після полудня, можна отримати проблеми зі сном. Замість цього краще сфокусуватися на здорових звичках, пише Експрес з посиланням на vesti.lv.

Не забувайте про сніданок

Збалансований сніданок допоможе не відчувати голод до самого обіду, а також додасть енергії і допоможе не засипати весь день. Ідеальне ранкове меню: вівсяна каша з фруктами та горіхами, фруктове смузі з горіхами та кокосовим молоком і ложка протеїнової пудри.

Висипайтеся

Щоб налаштувати свій організм на здоровий сон, за годину до відбою відкладіть у сторону телефон, а якщо вам заважають заснути якісь думки, запишіть їх у щоденник. Крім того, щодня після пробудження робіть зарядку.

Їжте корисні снеки

Замість перекусів шоколадками та печивом на робочому місці, оберіть цільнозернові крекери, арахісове масло та банани. Якщо їсте молочні продукти, додайте в йогурт мигдаль і полуницю. Уникайте цукор і не переїдайте.

Стежте за обідом

Тут важливо розрахувати потрібну порцію. Якщо ви з’їсте занадто багато або занадто мало, то вас почне хилити на сон. Тримайтеся подалі від солодкого та пийте більше води.

Більше рухайтеся

Краще за каву зі сном справляється фізична активність. Під час обіду виходьте на прогулянку або займайтеся йогою прямо на робочому місці: деякі нескладні вправи можна виконувати сидячи.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Житомирщині BMW влетів у шкільний автобус: один загиблий, 5 травмовані
Наступна новина У волинянина з автівки вкрали 16 тисяч гривень та телефон
Останні новини
Схожі новини