Цукерберг за ніч втратив 3,3 мільярда доларів

Цукерберг за ніч втратив 3,3 мільярда доларів

Заява Марка Цукерберга про зміну алгоритму наповнення стрічки новин, котру він оприлюднив вчора, викликала несподівану реакцію на біржах — котирування акцій "Facebook" обвалилися на американських біржах.

Про це повідомляє «newwestmedia».

Співзасновник найбільшого в світі соціально-медійного бізнесу Цукерберг втратив 3,3 мільярда доларів США через заплановані зміни в інформаційній політиці "Facebook".

Заплановано, що тепер користувач буде отримувати більше інформації від своїх друзів та родичів, а рекламної інформації та небажаного контенту поменшає. Таке повернення до ідеології, котра й закладалася при створенні мережі, налякала інвесторів. Раніше вони отримували значну частину прибутків через розміщення рекламних матеріалів, відтак — це викликало зниження вартості акцій компанії.

Зменшення статків на 3,3 мільярда (до 74 мільярдів станом на 13.01) призвело до змін в рейтингу мільярдерів "Bloomberg". Марк Цукерберг втратив 4 сходинку, звільнивши її для іспанця Амансіо Ортеги.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Біб на столі, млинці для яблунь, Кози, “кугутанки” - як на Волині святкували старий Новий рік
Наступна новина На Волині діти наковталися таблеток
Останні новини
Схожі новини