Цуманська ОТГ вивішуватиме червоно-чорний прапор

Цуманська ОТГ вивішуватиме червоно-чорний прапор

Цуманська обєднана територіальна громада підніматиме червоно-чорний прапор під час видатних дат національно-визвольної боротьби української нації.

Про це інформує власкор «ВолиньUA».

Вчора 27 березня 2018 року на черговій сесії Цуманської селищної ради, об’єднаної територіальної громади за ініціативи Ківерцівської районної організації ВО "Свобода" селищний голова Анатолій Дорошук вніс проект рішення «Про використання революційного прапора ОУН на території Цуманської ОТГ", яке було прийняте майже одноголосно.

Додамо, що раніше подібні рішення на Волині ухвалили: Камінь-Каширська міська, Камінь-Каширська районна, Рожищенська районна, Ратнівська районна, Шацька районна, Горохівська міська, Турійська селищна, Рожищенська міська, Ковельська міська, Ковельська районна, Іваничівська районна, Ківерцівська районна, Володимир-Волинська районна, Берестечківська міська та Любомльська районна ради.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волиняни, які перекривали дорогу у Цумані, мітингують під стінами ОДА. ФОТО
Наступна новина Поліція упіймала львів'янина, який обкрадав лучан у маршрутках. ФОТО
Останні новини
Схожі новини