«Туалет у воді»: волинянку обурила відсутність туалетів на пляжі Світязю

«Туалет у воді»: волинянку обурила відсутність туалетів на пляжі Світязю
джерело фото: www.google.com.ua

Волинянка, яка відпочивала на Світязі, обурилася відсутністю туалетів на пляжі.

Про це Olena Romanchuk написала у спільноті Теревені про Луцьк у Facebook

«Була на Світязі – база «Гарт». Чудові враження про саму базу. А от про пляж... Пройшлася берегом. Пляжі належать трьом різним базам відпочинку – «Гарт», «Супутник» і ще комусь. Жодного туалету поблизу пляжу. Жодного!» – йдеться в її дописі.

«Лежу дивлюся. Маса людей, спека, усі завзято купаються і розумію: по замовчуванню – туалет у воді. І як на те, відразу отримала підтвердження. Чолов'яга розсержено до дружини, випихаючи великий надувний матрац на берег:« Чого ви так довго плавали? Я вже в туалет хочу!» Спостерігаю і таємно надіюсь, що він піде до туалету на територію бази. Він пішов... У воду», – продовжує вона.

«У ліс поблизу пляжів не можна зайти – усе загаджено. Йдемо у Європу кажете? Якщо люди платять 800грн за одну ніч, то чому не побудувати екотуалети на пляжі? Влада хоче зробити рекреаційну зону? Схаменіться! Влада не бачить проблеми. Можливо, вони мають інші , власні бази відпочинку? Ось чому я люблю купатися на Світязі рано вранці або там, де немає людей...» – резюме вона.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Гидко навіть ходити, не те що відпочивати»: у місті на Волині закидали сміттям парк. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ПриватБанк запустив бізнес-іпотеку для волинських підприємців
Наступна новина На Волині майже 35 тисяч субсидіантів можуть лишитись без державної допомоги
Останні новини
Схожі новини