Туреччина: кращі курорти для пляжного відпочинку

Туреччина: кращі курорти для пляжного відпочинку
Фото ілюстративне

Туреччина давно стала одним з найулюбленіших пляжних напрямків для українських туристів. Смачна кухня, багата культура, цікава історія країни, доброзичливі мешканці та м'який клімат — що ще треба для ідеальної відпустки?

Важко повірити, але на території цієї невеликої держави є велика кількість туристичних регіонів, які кардинально відрізняються один від одного за розвитком інфраструктури, розважальною програмою.

Онлайн-сервіс https://bronix.ua/tours/turkey допоможе отримати достовірну інформацію про рівень цін на кожному турецькому курорті.

На Bronix легко вибрати та замовити тур, у вартість якого вже входить переліт в обидва напрямки, проживання та маса інших цікавинок. Такі пакетні пропозиції надзвичайно вигідні, адже вам не доведеться самостійно займатися плануванням кожного кроку у відпустці.

Топ-5 курортних регіонів Туреччини

Дідім — мальовничий курорт на узбережжі Егейського моря, овіяний стародавніми грецькими легендами. Інфраструктура тут на високому рівні, більшість пляжів мають «блакитний прапор». Засмагання та купання легко урізноманітнити відвідинами античних пам'яток культури, яких тут збереглося чимало.

Фетхіє — це білосніжні пляжі та неймовірно чиста вода. Краєвиди тут не поступаються красою Мальдівам. Не дивлячись на високий статус курорту, тут повно готелів з демократичними цінами. Регіон вважається ідеальним для відпочинку з маленькими дітьми. Проте молоді також буде чим зайнятися: тут є нічні клуби, чудові бари, ресторани, атракціони.

Кушадаси — не надто популярний, проте однозначно вартий уваги курорт. Цей регіон пропонує не тільки пляжний відпочинок, але й багату історичну екскурсійну програму. Хочете більше розваг? До ваших послуг 2 великі аквапарки та заняття дайвінгом!

Мармаріс — цей спокійний, дуже чистий курорт вважається найкращим для неквапного сімейного відпочинку. Тут можна зануритися не тільки у Середземне, але й в Егейське море. Більшість пляжів має «блакитний прапор» та повністю облаштовану територію. Регіон оточений горами та сосновими лісами, що робить освіжаюче морське повітря ще приємнішим.

Бодрум — місце з найбільш м'яким кліматом, у якому будуть комфортно почуватися навіть наймолодші гості країни. Курорт має надзвичайний грецький колорит, що сподобається поціновувачам автентичної архітектури. Одночасно регіон є дуже привабливим для молоді, бо тут найактивніше в Туреччині нічне життя: величезна кількість нічних клубів, барів, шоу-програм, тематичних вечірок.

Куди ще можна поїхати в Туреччині?

Ми розглянули п'ять кращих, але не єдиних курортних регіонів Туреччини. Якщо ви хочете зануритися в атмосферу лакшері-відпочинку, рекомендуємо Белек та Сіде. Прихильникам максимально різноманітного дозвілля варто придивитися до Аланьї та Антальї — ці курорти не просто так здобули свою популярність! Бажаєте більш тихого та усамітненого відпочинку? Тоді невеличкий Кемер з кам'яними пляжами — саме для вас!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поліція Володимира розшукує двох злочинців. Фото
Наступна новина Повідомили про стан чоловіка, якого засипало землею у траншеї
Останні новини
Схожі новини