Турійчани провели в останню путь загиблого воїна Юрія Павліка. ФОТО

Турійчани провели в останню путь загиблого воїна Юрія Павліка. ФОТО

На Турійщині попрощалися з полеглим на війні Героєм Юрієм Павліком.

Про це повідомляють у Турійській територіальній громаді.

Ім’я турійчанина Юрія Павліка назавжди вписане в історію України як захисника і Героя. Він обрав важкий і достойний шлях воїна: у складі миротворчих військ брав участь в Іраці, був учасником АТО/ООС, став на захист країни в перший же день повномасштабної російсько-української війни. Сім місяців пліч-о-пліч із побратимами рядовий Юрій проходив важкі стежки пекельних битв, здавалося б, на межі людських можливостей. Загинув Юрій під час ворожого обстрілу при виконанні бойового завдання 2 жовтня на Харківщині, поблизу населеного пункту Першотравневе.

Ця трагічна звістка сколихнула Турійщину, гірким болем озвалася в серцях рідних, побратимів та багатьох друзів Юрія. В останню земну дорогу провести захисника України зійшлася велика кількість людей, аби віддати воїну шану, яку він заслужив, боронячи нас від окупанта.

Вулицями рідного селища військові на плечах пронесли востаннє тіло нашого земляка, якого турійчани проводжали стоячи на колінах. У Свято-Троїцькому храмі священники Турійського деканату спільно із вірянами піднесли молитви за спокій душі загиблого сина України Юрія у Царстві Небесному. На честь Героя в момент поховання прозвучав Гімн України та військовий салют.

«Перший» висловлює щирі співчуття родині Героя…

Читайте також: У Шацьку попрощалися з Героєм Іваном Цюп’яшуком

Турійчани провели в останню путь загиблого воїна Юрія Павліка. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинський архів оприлюднив справи репресованих радянською владою
Наступна новина Двом жителькам Любомльщини присвоїли звання «Мати-героїня»
Останні новини
Схожі новини