«Тут я можу допомогти людям, які потребують підтримки», – Ірина Шабельнікова

«Тут я можу допомогти людям, які потребують підтримки», – Ірина Шабельнікова

Ірина Шабельнікова уже кілька місяців працює у Центрі соціальних служб, що в місті Рожище. Через війну їй та її сімї довелося шукати нову домівку та засоби для життя. Так вона потрапила на Волинь.

«Я прийшла сюди на роботу, якою не займалася ніколи в житті, але мені було цікаво. Водночас, важкого переходу не було. Саме тут я можу допомогти тим людям, яким необхідна підтримка, яка і мені була потрібна свого часу», - каже Ірина Шабельнікова.

Жінка працює, як з внутрішньо переміщеними особами, так і з іншими соціальними групами населення громади.

Більше про історію Ірини дивіться у відео, створеному Волинським Інститутом Права. Відбулося це в рамках проєкту «Соціальна інтеграція ВПО через розвиток громад у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у Волинській області», що став можливий завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні загинув Захисник з Волині Валентин Собчук
Наступна новина На Волині в пожежі ледве не загинув чоловік з інвалідністю. ФОТО
Останні новини
Схожі новини