У 18 років став воїном: розповіли про хлопця, який хотів спалити себе біля Луцькради

У 18 років став воїном: розповіли про хлопця, який хотів спалити себе біля Луцькради

22-річний азовець із позивним «Ганс» (на фото зліва), який хотів спалити себе під стінами Луцької мерії, пішов на війну у 18 років та бачив смерті своїх друзів.

Про це 16 серпня розповіла психолог Олена Звєрєва, – пише ІА ВолиньPost.

«Він у 18 років з Майдану поїхав у батальйон «Азов». Він у 18 років, коли інші хлопці тільки пробують себе в статево-рольових відносинах, став воїном», – розповіла жінка.

На фронті хлопець отримав психологічні травми та контузії. Окрім того, там він втратив близьких друзів. Звєрєва розповіла, що у себе на фейбсуці опублікувала світлину із «Гансом» та «Сократом», які сидять на могилі свого побратима Андрія «Хоми» Снітка. Тоді Снітко накрив собою гранату та врятував побратимів.

«Було 2 друга, які сидять на могилі у третього.. Назад вони повернулися вантажівкою, тримаючи його після розриву гранати», – сказала психолог.

 

Всім хто так і не второпав хто хотів себе спалити, Ганс, на фото в чорному і тут йому лише 18, а побратиму Хомі вже назавжди 18, тому мовчки схиліть голови в пошані...

Posted by Олена Звєрєва on Thursday, 16 August 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Найпопулярніші імена малюків у Луцьку
Наступна новина У селах на Волині масово ріжуть свиней
Останні новини
Схожі новини