У 2018 році волинянам надали понад 122 тисячі адмінпослуг у податковій

У 2018 році волинянам надали понад 122 тисячі адмінпослуг у податковій
Джерело фото: Дебет-Кредит

Протягом одинадцяти місяців 2018 року платникам податків надано 122 388 адміністративних послуг.

Зокрема, через Центри обслуговування платників громадяни та представники бізнесу отримали 96650 адмінпослуг, повідомляє ГУ ДФС у Волинській області. 

Як свідчить аналітика, щороку кількість звернень від платників податків з метою отримання адмінпослуг зростає. Тому їх якість та своєчасність надання перебуває під особливим контролем.

«Кожен платник податків має право на обслуговування в органах ДФС  відповідно до затверджених стандартів. Тому всі адміністративні та інші послуги надаються згідно з вимогами технологічних карток та нормативних документів, якими керуються фахівці ДФС. До речі, інформація щодо особливостей надання кожної послуги оприлюднена на субсайті територіальних органів ДФС у Волинській області в розділі «Адміністративні послуги». Тому кожен, хто звернувся до нас, може перевірити наскільки точно відповідно до затвердженого алгоритму діяли фахівці територіальних органів ДФС в області», - зазначає керівниця волинських фіскалів Світлана Савчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У всіх районах Волині вивісять прапори ВМС на знак підтримки полонених моряків
Наступна новина Маленькі лучани робили янголів, аби допомогти онкохворій Мар’яні Пархом’юк. ФОТО
Останні новини
Схожі новини