У 31-річного волинянина вилучили психотропи– його взяли під варту

У 31-річного волинянина вилучили психотропи– його взяли під варту

Поліцейські встановили причетність раніше судимого 31-річного жителя Нововолинська до збуту на території міста особливо небезпечної психотропної речовини α-PVP.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

У середу, 21 лютого, за місцем його проживання правоохоронці провели санкціонований обшук у результаті якого вилучили фасовані пакети з психотропом, які він зберігав з метою збуту.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального кодексу України. 

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Мова йде про збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинений повторно.

Вже встановлено його причетність до вчинення трьох таких кримінальних правопорушень.

У четвер, 22 лютого, Нововолинський міський суд, за клопотанням слідчого, обрав підозрюваному запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою.

Злочинну діяльність волинянина задокументували співробітники відділення поліції №1 (м. Нововолинськ) Володимирського РВП ГУНП у Волинській області спільно з оперативниками управління боротьби з наркозлочинністтю області за процесуального керівництва Нововолинського відділу Володимирської окружної прокуратури.

Слідство триває.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні загинув Герой з Волині Андрій Попко
Наступна новина Польща знайшла рішення щодо затримок військових і гуманітарних вантажів на кордоні
Останні новини
Схожі новини