У боях за Україну загинули ще два воїни з Волині

У боях за Україну загинули ще два воїни з Волині

8 листопада стало відомо про загибель ще двох захисників з Волині. У боях з російськими окупантами загинули волиняни Богдан Лагановський та Андрій Василюк.

Сумні звістки повідомили в Мар'янівській та Маневицькій громадах. 

«Маневиччина знову в скорботі. В бою за незалежність країни, за волю українського народу, за мир загинув житель села Череваха Василюк Андрій Сергійович. Складаємо шану мужньому Солдату, висловлюємо слова жалю, скорботи батькові Сергію Яковичу та мамі Галині Михайлівні. Вічна пам'ять Герою», – написав голова Маневицької громади Олександр Гаврилюк.

«І зону важка втрата... Сумна звістка прийшла в сім'ю Лагановських із с. Брани. Невимовний біль заповнює наші серця, серця рідних та близьких. У жорстокій війні за рідну землю, за її цілісність, за спокій та мир 04 листопада 2022 року загинув Лагановський Богдан Богданович, 13.04.1981 року народження, житель с. Брани. Патріот України, що від початку війни захищав нашу країну. Глибокі співчуття рідним! Вічна пам'ять і слава Герою!», – повідомили в Мар'янівській громаді. 

«Перший» висловлює щирі співчуття рідним і близьким Героїв!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Війна забрала життя Героя з Камінь-Каширщини
Наступна новина Боєць волинської бригади розповів, як змусили росіян зробити «жест доброї волі»
Останні новини
Схожі новини