У боях за Україну загинув волинянин Сергій Демчук

У боях за Україну загинув волинянин Сергій Демчук

Під час виконання бойового завдання обірвалося життя солдата, стрільця-помічника гранатометника механізованого батальйону  Сергія Ярославовича Демчука. Сергій проживав у селі Олешковичі Рожищенської громади.

Про це повідомляє Рожищенська міська рада.

«Вірний військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину 22 серпня 2022 року, неподалік села Опитне Покровського району Донецької області, під час виконання бойового завдання з виявлення та знищення сил противника Сергій Демчук отримав поранення не сумісне з життям», – йдеться у сповіщенні про смерть.

«Вічна слава і пам’ять! Царство Небесне нашому Герою, Сергію, який загинув, захищаючи рідну Україну! Висловлюємо щирі співчуття та слова підтримки у цей складний час родині та рідним загиблого. Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами, підтримуємо у годину скорботи», – висловлює співчуття рідним і близьким міський голова В’ячеслав Поліщук.

Дату, час та місце зустрічі Героя повідомлять згодом.

Траур за загиблим Героєм триватиме з 31 серпня по 2 вересня включно. Протягом цих днів у Рожищенській громаді мають бути приспущені державні прапори України на адміністративних будинках місцевих органів державної влади й органів місцевого самоврядування, державних і комунальних підприємств, установ і організацій.

«Перший» висловлює щирі співчуття рідним Героя…

Читайте також: Помер військовий з Волині Віталій Антонюк


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Біля Ковеля горіла трава
Наступна новина У володимирській лікарні запрацювали кисневі станції
Останні новини
Схожі новини