У Бучі, Ірпені, Гостомелі війська РФ почали масові репресії мирних громадян

У Бучі, Ірпені, Гостомелі війська РФ почали масові репресії мирних громадян

У містах та селах Київської області військові РФ почали вдаватися до знущання з мирного населення. Зокрема, в Ірпені групу дітей взяли у заручники група російських десантників.Про це повідомив радник керівника Офісу президента Олексій Арестович в ефірі ютуб-каналу російського правозахисника Марка Фейгіна.

«У напрямку Гостомель–Буча–Ірпінь почалися масові репресії стосовно мирних громадян. Діти розстріляні є, сидять по підвалах, не дають лікувати. Спроба домовитися по зеленому коридору провалилася, не дають вивезти людей з Гостомеля. А там є місця, де 70 малюків сидять у підвалі, зокрема 5 річних молодших – їх не випускають. Учора ломилися через двері, чергами стріляли, і поранили кількох дітей», — повідомив він.

Жорстокість з боку окупантів РФ Арестович пояснює втратами наступальних груп, тому «злобу зривають на людях».

«Просунутися далі їм не вдалося. Ірпінь за нами, Буча частково за нами, частково за ними Гостомель», – додав він.

Раніше в Міноборони повідомляли, що основна мета російських військ — захоплення Києва, Харкова. Останні дні найбільші бої ідуть на північний захід від Києва.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чи зросли ціни на луцькому ринку?
Наступна новина Противник чітко розумів, хто він та які в нього бойові завдання. Показали відповідні документи
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні