У будинках кандидатів на голів волинських ОТГ - обшуки

У будинках кандидатів на голів волинських ОТГ - обшуки
Фото: Уніан

Силовики проводять обшуки у кандидатів на голів ОТГ. Йдеться про помешкання Валентина Приходька, який хоче очолити Підгайцівську громаду, а також будинок Вадима Веремчука, що претендує на посаду голови Гіркополонківської ОТГ.

Зі слів Валентина Приходька, силовики прибули на світанку, коли в будинку всі спали, – пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

«Мені вручили ухвалу про обшук, з якої я зрозумів, що справу відкрили за свідченнями невідомого свідка, який нібито в якомусь кафе підслухав мою розмову», – зазначає Валентин Приходько.

Проте, запевняє він, в будинку силовики не знашли жодних документів, нотатків чи носіїв інформації, які стосувалися би справи. Аналогічним чином завершився обшук і у Веремчука – в його оселі теж не знайшли матеріалів у справі.

Валентин Приходько пов’язує обшуки зі своєю політичною діяльністю, зокрема, з його рішенням балотуватися на голову Підгайцівської ОТГ. Цю ж версію поділяє Вадим Веремчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Стильний зимовий одяг мешканців Луцька на фото 1930 року
Наступна новина Скільки малюків народилося у Луцьку 5 грудня
Останні новини
Схожі новини